Nathalie

En tjej som bloggar om sin vardag och de som händer i livet!

4 timmar kvar :/

Publicerad 2011-12-31 20:37:34 i Min Vardag :)

Heeeeej! 4 timmar kvar tills det är 2012 :) längtar ;). Ska bara njuta av sista dagen av 2011 sen ska jag njuta av början av 2012 vad ska ni göra? firar ni nyår eller inte.
Jag har typ kollat massa bloggar som är intressanta, jag älskar bebisar så självklart kollar jag bebis bloggar unga mammor som e otroligt duktiga! Men  det finns idioter till allt sluta klaga på dom. Skulle ni vilja döda ett barn!? jag skulle inte göra det!! Aldrig i mitt liv!!!!


Så till er som e mammor ta inte åt er all skit, dom e bara avundsjuka att dom inte får eller att inte deras pojkvänner inte vill skaffa barn, bara för att det blir oplanerat så älskar dom sitt barn!



Så lägg av med erat bullshiiiit!!! Innan ni råkar illa ut och det e e som gjort det så... passa er säger jag!!!!




Dom e bara för söta! blir KÄÄÄÄÄR!!<3

''sova''

Publicerad 2011-12-28 03:04:46 i Min Vardag :)

Hejhej! dåligt bloggade men har inte haft något att skriva om, igår blåste det som faaan så jag somnade efter fem :S. Just nu e jag pigg :O va as trött förut och nu kan jag inte sova :O och jag ska upp halv sju men jag ska faktiskt ta och försöka sova igen, Ha det bra.

hoppas ni sovit bättre än mig

Puss :*

Svar få frågan!

Publicerad 2011-12-25 15:50:22 i Min Vardag :)

Heeej, vaknade vi ett idag :) har inte så mkt att säga men ska svara på en kommentar! 
 
Johanna: Länkbyte. Söt blogg :)

Svara: Visst länka din blogg sötnos!




Ha det bra


Puss

Bästa julafton!

Publicerad 2011-12-24 21:31:52 i Min Vardag :)

HEEEEEEEEJ! Har precis fått alla julklappar! Fick en heldel saker jag önskade mig plus lite annat :)
Kan inte tänka eller berätta jag är så choooookad!! Jag har FÅTT en lägenhet!!!!! yaaaaaay!!!
Jag ska åka på kryssning med :D:D:D:D:D:D:D:!!! ååhhh denna julafton e ta mig faaaaaaaan bääääääääääääääääääääääääääääääääst!!!!!!!!


Lägger in bilder på allt jag fick hoppas ni kan se va det är!


såhär såg granen ut :)
Granen och alla julklappar nu är det tomt! :)




sakerna :D



julafton!

Publicerad 2011-12-24 14:04:16 i Min Vardag :)

Heeej! Rubriken säger allt! Idag är det JULAFTON! Men ingen snööö:( ingen julafton utan snö!!!
Ge oss snö nu!! Ska fira med familjen :9 kulkul! Åhhh vad jag längtar till maten och julklapparna!!!
Idag är det en speciell dag inte bara julafton min kääära kusiiiiiiin fylller hela 16 år idag!!!
STORT GRATTIS till henne! Gratta henne på hennse blogg! Jag länkar den :)
Gratta gratta MASSOR! Kommer lägga in bilder på vad jag fick :) kommer även lägg ut mina saker från julklappsleken sov vi hade igår! Så det kommer komma bildbomb senare! Om jag orkar annars blir det imorrn jah lovar att det ska komma ut hit ;)




Dagens outfit är!
Linne- hm
Röd ov vit randig tröja- ginatrioot
gråa byxor- jc (tror jag)
sprupor- vet inte
Ringar- en fick jag av en person och den andra köpte jag i Kalmar :)


Haha har ju underkläder med men det vet ju alla :D


Lite julkänsla!

Puss! :*

Älskardig!<3

Städning!

Publicerad 2011-12-22 13:59:39 i Min Vardag :)

Heeeej alla! Har precis städat klart hela huset :) men jag började igår och gjorde resten idag! Haha nu äre fiint tills JULAFTON! :D Vad har ni gjort idag. Ska nog bara chilla idag :) Lite bloggning men jag har städat tills nu.
Vaknade elva började att städa :P

Är inne på kamrat ;)¨


Puss

Sitter och nördar kamrat :)

Publicerad 2011-12-22 00:02:13 i Min Vardag :)

Heeeej! Sitter och nördar kamart men ska snart lägga mig, lägger in bilder imorgon på granen nu när nästan alla julklappar e på plats. ska slå in två i morgon! I morgon är det min första lovdag gööööött som faaaaaaaaaan!! Hoppas på mer snö! MASSOR! ;) Imorgon ska jag fortsätta städa klart eftersom jag inte hann klart igår och det måste ju va rent när man får gäster på JULAFTON! Det e verkligen ett måste! Sen får vi se vad som händer går väl ut någoting och tar massa kort :P
Men nu ska jag va lite social på msn och fb och efter det ska jag fixa mig och krypa ner i sängen tkr det e så kul att jag har lov och alla andra slutar imorgon xD funderar på att åka och hälsa på min gamla klass en stund eller bara säga hej till alla :)Om TVÅ dahar är det julafton!! yaaaaaaaaaaaaay!


Godnatt alla mina älsklingsblogg läsare! Haha lät lite roligt xD saksamma

flumm... Godnatt och ha en bra kväll/natt ni som e vakna :)


Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss


Om ni vill kolla min kamrat så heter jag Nillzon

Sista dagen!

Publicerad 2011-12-21 13:46:59 i Min Vardag :)

Heeej älsklingar! Har precis kommit hem från skolan :) Chill dag eftersom vi hade julavslutning idag :) Första va det lite fika med klassen och en tipspromenad xD. Sen gick vi mot kyrkan :/ Men dom va några som sjöng dom va fett bra ;) dom låg hela tiden :D Rektorn pratade lite också :P
Sen gick jag på stan och köpte två julklappar till juklappsleken son vi ska göra på Julafton.
Sen vänta jag e rese med två kompisar ;) sen gick jag till mitt tåg och satt där och sov och lyssna på musik. Nu sitter jag här och kollar lite och käkar men har inget mer att säga nu.


Jo, imorgon börjar mitt lov. eller lite idag med ;)


Ha en bra dag!

Snabbt inlägg!

Publicerad 2011-12-20 21:36:29 i Min Vardag :)

Heeeeeeeeeeeej! precis klät granen :) ätit mat och skolan va nära på att bli avslängd av tåget glömde biljetten hemma igen! -.- sista dagen i morgon kommer hem vid ett :) fixa lite saker sen blogga! Aja nu ska jag fixa mig för kvällen ska upp tidigt! Hmm ska se julkarlenden med imorgon på datan men vi hörs imorn när jag komemr hem ;)


Puss älskar dig! <3


Godmorgon!

Publicerad 2011-12-19 11:19:07 i Min Vardag :)

Heeeeeej! Sitter i skolan på min första lektion vi ser på film men alla sitter vid datan och skiter i filmen :D Deeeeeen suuuuger!! Sen har vi lunch pannkakor :) rast till halv ett sen svenka lektion och sista lektionen e matte -.- Sen vänta en timme i rese, kul :( Sen hem och plugga järnet glömde mina papper hemma. Shiiit oh jag har prov i morgon sista timmen :/ gaaaaah hoppas på G. Berätter  mer imorgon om hur det gick nu ska jag kolla fb och en blogg får se om hon bloggat något!
Puuusss! <3
Gammal bild men tog den från google finns med där haha xD
Älskardig!<3

''Godnatt''

Publicerad 2011-12-18 20:26:57 i Min Vardag :)

Heeeeej! Skriver godnatt nu, ska börja fixa mig lite smått sen kolla på vad jag ska ha på mig hoppas det kommer mer snö det är bara 6 dagar kvar till JULAFTON!!! ni kommer få se allt jag fått ;) Tre dagar i skolan kvar eller man kan bara säga två :P för på Onsdag så går vi bara till 10:20 ;D jätte najs (A) Det jag kommer få hos pappa kommer jag inte lägga upp med engång.... för pappa har inget internet. vet inte om han ska fixa han sa det någon gång. Men först måset han lära sig hur en data funkar xD haha snäll jag e! ;) men kanske får låna Linneas data och lägga in bilderna vi får se hur det går! Nu ska jag kolla några bloggar sen fixa mig och krypa ner i sängen och plugga tills mitt prov!! -.- hoppas jag blir godkänd iaf!!!



Puss




Bild från i sommras! orkade inte fixa håret så satte bara upp det :P

Slappa dag!

Publicerad 2011-12-18 17:29:42 i Min Vardag :)

Heeej alla! Har bara slappat idag, ska väl försöka plugga lite innan jag lägger mig :) Väntar på käk men kollar på film sålänge så går tiden lite fort :) Så min dag har bara varit slapp/ chill

Nu ska jah se på fjorton suger xD  haha


Puss

Godmorgon :)

Publicerad 2011-12-18 13:15:57 i Min Vardag :)

Gooooodmorgon alla! Vaknade halv tolv, ätit frukost och har precis duschat :) Jag e ensam hemma med huden dom andra köper julkappar, jag har typ köpt alla julklappar hr bara några kvar elr om det bara e en.
Jag har några julklappar som jag ska köpa i mellan dagarna, det e så mkt fiiint som man kan handla när det e rea. Det är inte vad den kostar som räknas det är inehållet! Idag ska jag plugga och ta hand om hunden men ska även blogga, kommer lägga ut bilder sen när jag kommer tillbaka :) både på mig och hunden. Ska försöka få med båda oss på samma bild. Det snöar ute :) det ska snöa mer!!!!!!!! Snööa mer mer MER!!!!
våran hund verkar älska snöööön! :D lägger upp dagens outfit med ;)

Haha en liten bild på mig ;)




Dagen outfit är detta!


Mysbyxor- fick dom i present så vet inte vart dom e köpta.
Linne- Köpte jag i bulgarien när vi va där 2009
Enkel sminkning  lite puder sen mascara Blusher :)

HAHA

Publicerad 2011-12-17 21:53:19 i Min Vardag :)

Heej! Man måste faan älska livet och hata det! För en stund sen hatade jag mitt liv.... men nu älskar jag det! :)

Det hände nyss en sak men tänker inte skriva det här.

Kul humor eller inte... eller lite ;)


Aja skulle bara säga detta


Puss

Myskväll!

Publicerad 2011-12-17 21:02:32 i Min Vardag :)

tjoooh älsklingar! Har precis käkat jätte god mat! Bakpotatis men smör och salt, sallad, kött och en goood hemmagjord sås! Fy faaaan va goooott!! Vad ska ni göra ikväll då? Jag skulle se en film men den vill inte funka så jag vet inte vad jag ska göra mer men ska fråga om en vill cama med mig :D kommer ta smyg bilder som jag lägger upp här, men nu ska jag va social på msn och fb och ska smsa  min älskling! Eller vi är ju inte tsm än men jag kallar honom så ändån och nu får tycka vad ni vill jag bryr mig inte. Båda säger så... aja detta va allt och som sagt så kommer det bilder tänkte ta kort på min outfit med ;) puss

Kul dag!

Publicerad 2011-12-17 18:12:22 i Min Vardag :)

Heeeeej! Efter jag vaknade så åkte vi och handlade i två timmar. Men våran hund fick inte följa med. Jag va ute med honom och när vi kom hem hade han b ordet tror  ni fattar! eller? Stackars hund! Sen har jag även bakat och bara tagit det lugnt, mat om någon timme tror jag ;) naaajs! Ikväll blir det film och popcorn :)
Vi hörs senare :P



Gooodmorgon!

Publicerad 2011-12-17 10:25:23 i Min Vardag :)

Godmorgon alla! Sjukt trött känns som jag behöver sova en vecka men snart är det looov!!! ;) så jävla underbart bara sitta vid datan och umgås med mina vänner! :)  Igår såg jag sjukt snygga klänningar men jag har så många men jag vill faan ha en!! Tar min egen elr så tar jag något av mamma! Ska kolla vad hon har nu!
Får se vad jag ska göra idag.  Jag ska iaf fixa mig nu på morgonen :) kanske ska hitta på något med min kompis ;) slänger in någon bild men det kommer säkert bilder från idag också, tänkte ta kort på min outfit?
Vill ni att jag ska det?

Puss

Lust och fädring stor :)

Publicerad 2011-12-16 23:04:27 i Min Vardag :)

Heeeeeeeeeeeeeeej! Har  precis kollat på Om en pojke ocn nu kollar jag på Lust och Fädring Stor :) ganska bra faktisk även att den är från 1943 ;) hehe gosar även med min hund! Myys! Blev inte att va med min kompis får ta det en annan gång :D. Snart ska jag väl gå ut med hunden! Var är snön den måste komma nu! Linköping har inte någon snä heller! Bara tre dagar kvar sen jullov!!! Underbart att sova med dig älskling!! Skriver sen, ska ladda ner min film senare elr om jag gör det imorgon.Nu ska jag fortsätta kolla på filmen men ni kan va sociala på fb bara att lägga till mig! Adda såfall Nathalie Knäppskalle Nilsson :)


Puuuuuuuuuuuuuss och smeeeeeeeeek!!<3

Myskväll :)

Publicerad 2011-12-16 19:50:55 i Min Vardag :)

Tjoooh! Först varit i skolan sen drog jag till stan med en kompis och skulle köpa julklappar igen :P
Hmmm bad om hjälp lite svårt att veta vad som e killsaker och tjejsaker bland wax parfymer :D
Sen så typ drog vi bara runt inne i stan. Drog oss till rese och hon tog bussen hem och jag väntade på mitt tåg, när det kom så va det massa som sk)ulle på... tåget va fuuullt! Nu har jag precis ätit tacos och väntar på att jag och mina bröder ska handla goodis ;) det va allt och blir bara datan ikväll kanske va med en kompis med :) Myys!

Blev lite beskviken när jag kom hem läste en sak på Aftonbladet.... tråkigt!  Men glad för hans skull!!



Puss


MUUUUUUUUMS!!!<3


Tjooooh sitter i skolan!

Publicerad 2011-12-16 08:41:59 i Min Vardag :)

Tjooooh alla glada pojkar och flickor! Sitter i skolan första lektionen. Jag ska göra några julkort nu, så kan inte blogga mer kanske lite senare :P hmm är jävligt hungrig!! Glömde göra mina maockor idag!! Hinner inte göra dom på morgonen :( aja det är som det är!
Är man blond så är man!! Miiiin maaaage kuuuuuurrar!!!!

När jag kommer hem ska jag se avsnittet av tjuvarnas jul och plugga!

Ska skirva provet på tisdag och vi slutar på onsdag bra va:)

Slutar tidigt på onsdag typ 10:20 :D<333




Puss på er alla!

Ska blogga om Daniel dagge Kalmar :)

Publicerad 2011-12-15 15:49:48 i Min Vardag :)

Tjooooh! Nu ska jag blogga lite om Daniel dagge kalmar :P haha kan ju börja med att säga att jag inte känner han alls... men det va så här jag kollade på något foto sen råkade jag gå emot en knapp :O hah xD men skrev ett ett meddelande till han och förklarade :) Occ jag har fått svar av han och han skrev att jag skulle blogga om mig men jag vet ju inget förutom hans namn och att han e suuper söt!! ;) varsegod Daniel Dagge kalmar! jag ska se till att du läser detta. Kanske kan skriva om honom någon mer gång! Han bor i borås xD mer vet jag inte :P

Tjuvar två bilder från hans facebook och hoppas det går bra!

Visste e han söt?!


Åhh man ba smällter! Suuuper söt!!




Älskar er!
Puss<3

Kom precis hem!

Publicerad 2011-12-15 12:16:24 i Min Vardag :)

Tjoooh! Har precis kommit hem från en promenad på en timme med hunden :) Han va lite busig och olydlig men det gick bra sen ;) han fick bara lite bus i säg :) just nu dricker han vatten :) och kommer ocj gosar med mig nu ska jag låta han va :) ja min dag kommer typ se ut såhär... va hemma och gå ut med hunden när han behöver sen tv och data ska även försöka lämna honom ett tag :)

Vi får se hur det går


Puss!<3

Kärlek

Sjukhuset!

Publicerad 2011-12-15 09:02:37 i Min Vardag :)

tjooooh alla! Har för en stund sen varit på sjukhuset för att kolla min rygg gjorde magnetrögen (hur det nu stavas, men skitsamma) :D Ska passa våran hund, men tänkte även sova lite :)
Skulle upp haöv sju en vaknade kvart över sex och jag låg bara och drog mig den kvarten :P
får se vad som händer idag men jag ska ta en lång promenad men hunden efter han ätit. vi ska gå ut i skogen sen ska vi även springa lite så han blir trött :D Ska bara ta det lugnt :D tar dagen som den kommer :)


Puss :*

JagÄlskarMinÄlskling-mest!

Nu ska jag kolla på tjuvarnas jul ^^  den e riktigt spännande, just nu

Vad tror nu kommer dom åka fast eller inte

Kommer kurre hjälpa dom?! hur kommer det gå med fröken Agda... eller den han e förlovad med?!

Hmm det kanske vi får se i dagens avsnitt :)
Vill verkligen inte missa något avsnitt.

Jag har en spankvatten hund! :)

Redo för morgon dagen?

Publicerad 2011-12-14 20:11:46 i Min Vardag :)

Heeej babes! Har precis ätit jätte god mat :) och nu ska jag ta en dusch sen ska jag krypa ner i sängen och sova.
Imorgon ska jag ju till läkaren :/ så kommer blogg lite under dagen :P ni få det bra så hörs vi i morgon ;)

Innan jag somnar ska jag försöka få tag på min älskling och sen drömma om honom!

Puss! puss!

Jag har världens finaste julklapp till min babe! <3 kommer lägga ut bild sen efter han fått den såklart! (a)<3

Bonde söker fru :P

Publicerad 2011-12-14 16:36:37 i Min Vardag :)

Heeeeeej! Just nu sitter jag och kollar på bonde söker fru inte så kul men det går :D 
Har käkat lite och tänkte kolla lite på tjuvarnas jul :)  Idag har skoldagen varit bra ;P
Hade en lektion som innerhåller om våran kurs som jag går och sen hade vi engelska men vi fick fika ocg sen kollade vi på Mr bean firar jul ;) inte så kul man har sätt den mkt... och sen hade vi idrott rätt kul faktiskt :) gymade idag men det känns i mina ben och armar får se hur det går imorgon, kommer kanske inte kunna gå.
Imorgon blir det ingen skola för mig, ska till doktorn och kolla min rygg sen ska jag bara slappa och kanske se något avsnitt av tjuvarnas jul om jag inte hinner titta på alla måste se dom andra vill se hela så jav fattar vad som händer. Tkr ni den e bra eller inte? Många tkt den e bra men att inte det e för barn att det är för vuxna :P
Men jagg tkr den e kul! Många tkr den e dålig och många tkr den e bra! Den kanske e lite barnslig!


Puss

Plugg, plugg, plugg åter plugg!

Publicerad 2011-12-13 18:05:43 i Min Vardag :)

Heeeeeej! Just nu tar jag en liten paus från mitt pluggande och boggar lite ;)
Sen halv tolv till ett har jag gått på stan och kollat runt i olika affärer :) ska på stan på fredag med och kanske handla det sista julklapparna :) elr om jag kanske hittar något här hemma i stan :P
Vad  har ni gjort idag? Tror jag ska se några avsnitt av Tjuvarnas jul sen eller nu och senare plugga lite till sen käka mat och sen blir det nog sängen för min del ;)
Imorgon är det en kort dag skönt kommer hem vid tre :D istället för fyra... dom har ändrat tiderna :D det suger ibland för på fredagar får jag vänta två timmar! -.- Jag slutar halv två och tåget gåt 13:24 -.- surt! Missar det precis... Idag va det en nice dag som ni kanske märkte.. jag bloggade ju då :P hmm vad vill ni veta mer i min blogg? känns som den e tråkig. vet inte om jag ska ta bort bloggen elr om jag ska ta en paus från bloggandet typ en månad. Vad tkr ni? :)

Puss


Paus eller inte paus!

Kommentera! kommer länka bloggen på min facebook  Nathalie Knäppskalle Nilsson!
Så ni kan kommentera där med!

Ha det!

Sitter i skolan!

Publicerad 2011-12-13 09:49:37 i Min Vardag :)

Hej hej alla underbara sitter i skolan har rast just nu sen ska vi fortsätt med vårat jul pyssel :) nice.
Har inte så mkt att blogga om eftersom ajg slutar snart! Slutar 11:30 har halv studiedag för lärarna sak på något möte elr va de va :P Gutt. ska gå på stan i Linköping ;) Så jag lär mig och hittar lite tills jag flyttar hit :D Ska försöka hitta några julklappar med ;D måste fixa det nu... har lite brotom :P men det fixar sig (a) Nä nu ska jag kolla två bloggar och sitta vid fb det e någon som skrivit :P hähä Vi hörs

Förlåt för att jag inte bloggade igår så mkt men hade fullt upp med en läxa vi ska ha prov på torsdag  men jag är ledig hela dagen för jag ska till sjukhuset och kolla min rygg och det tar en timme där sen måste jag vänta på ett tåg som går 11:00 och är framme 12:39 och är bara i skolan i två timar så jag pratade med lärarna om jag kunde va ledig :) Jag fick :D men blir plugg hemma och lite bloggning också såklart ;) Det är så onödigt att åka hit och sen hem efter två timmar :D
Jag slipper den längsta dagen :P Mina klasskamrater har prov och jag får göra det någon annan gång innan julavslutningen iaf ;) Hmm undrar hur det går! vi får se...

Bloggar mer sen :)

Kommer bild på påsarna men inte innehållet efter som jag länkar min blogg på fb så alla mina vänner kan kolla min blogg :) och jag kan ju inte lägga ut bilder på julklapparna när jag länkar min blogg för då kan min kusin och syster se vad jag köpt och det ska ju va heeemliigt!!

Puss
btw jagälskardigälskling!<3

Tjohh;)

Publicerad 2011-12-11 17:34:10 i Min Vardag :)

Heeeej alla sööta!<3 Sitter och pluggar än men gör även andra saker med, :)

Min bästa blogg om jag kollar väldigt ofta. hon har blivit sjuk :( Hon har fått halsfluss! Massa Krya kramar till saga! Besök hennes blogg sen e skit snygg :)  Sagahusberg.blogg.se :)
Hon är verkligen en super bra bloggare :) Jag älskar hennes blogg och älskar hennes hår eller jag älskar hela henne :)<3 Snart ska vi äta pizza :D gott gott.

Igår va ja med en kompis som bor i Oskarhamn :P Saknar dig Snuttan!! :(<333
måste träffa henne så ofta som det går :D

Nu ska vi beställa pizza :P


Pussi Pussi ;) <3

Sitter och pluggar! :/

Publicerad 2011-12-11 13:57:52 i Min Vardag :)

Heeeej alla underbara! Vaknade vid halv ett idag eftersom jag va borta igår :P vi kom hem vid två sen fixade jag mig lite sen hoppade jag ner i sängen. Varit ute med hunden och nu sittr jag och bloggar lite. Men har typ inget att säga :(
Vi ska ställa fram alla tomtar :D mer julstämmning!! Tredje advent idag med! Nää nu ska jag fortsätta plugga och kolla en blogg men vi hörs senare :D

Kände mig lite barnslig igår dansade till moraträsk och såg på bee movie! :) men det va grymt kul :)

Pusssss :*

Faaaan!!!

Publicerad 2011-12-09 23:07:03 i Min Vardag :)

Heeej alla söta!! Sjukt förbannad... Amanda skulle inet vinna det va ROBIN som skulle vinna!!!! Men hoppas att ROBIN blir meeeest känd för det brukar ju bli tvåan som blir mer känd! Robin ska va stålt att han kom så här långt :)
Alla lycka till käraste robiiiin!!! JAG LOVAR DIG DU KOMMER KOMMA SJUKT LÅNGT!! FORTSÄTT MED DET DU GÖR OCH STRUNTA I BARD!!!! :@ KÄÄÄRLEK TILL ROBIN OCH DOM ANDRA MED!!!!!

pUUUUUUUUUUUUUssss!!<33333333333333


ROBIN KOMMER ALLTD ÄLSKA DIG!!!!

Mindre än en timme tills idol :)

Publicerad 2011-12-09 18:52:56 i Min Vardag :)

Heeeeeeeeeeeej!! Mindre än en timme tills idol börjar tagga!! Vilka se ska idol?
Ska träffa én kompis i kväll får se om det blir någoy. Det kommer iaf bli kuuuul och senare ska jag köpa gooooooooodis :D muuuums det e st förbannat gootttt?! Snacka om socker boreoande ;)
Just nu kollar jag på Extreme makeover weightloss på tv 4 :) det är lite bra. Det handlar om fetta människor.
Det är en 22-åring som vägade 145,7 kg!!!! OMG!!! hur kan man!!!! Skulle aldriv vilja va så tjock....
stackar dom... men hon mår mkt bättre  nu och vi får se hur mkt hon väger! Hon väger 113,9 hon har gått ner 30 kg!!! :P
Ha det bra så bloggar jag sen!

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusss!!!<333

Heeeeeej!

Publicerad 2011-12-09 17:20:21 i Min Vardag :)

Heeeeeeej!!!! Är så taggad att sitta Robin!! Kommer fan inte släppa bliken från honom! Han ska faaaaaaaan viiinna hela s IDOL!  Om Amanda vinner så kommer jag gå upp i taket!! Hon e ganska bra men Robiiiin e faaaaan bääästa!!
Man kan aldrig sluta lyssna på hans musik och hans röööööst e bara så underbar ;)!!!!
Har han på fb :) hans riktiga D: yeeeeeeeey!!!
KÖTTA KÖTTA KÖTTA KÖTTA KÖTTA NU FÖRFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!! VET ATT DU KOMMMER GE 10000000000000000% IKVÄLL PÅ ALLA LÅTAR!!!!
JAG ÄLSKAAAAR DIIIIIIIG ROOOOOBIIIIIN!!!!!!!!!!!<333333333333333333333333


såååå jäääääävla söööt man kan va :*<3
Älskar dig!!


Dett står mellan Amanda och Robin!! Vilken tror ni vinner ? :D RooooobiiiiiN såklaaaaart!!!!<3333 :*


Koooooooooooooooolla bara så söööt Robin är!!!! :*<33

ha det bra!!!

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusss

Julbord ;)

Publicerad 2011-12-08 12:48:12 i Min Vardag :)

Tjooooooh alla! Har precis ätit julbord det va jätte gott ;) skolan  några timmar till sen blir det hem och plugga lite och även sitta vid datan lite sen ska jag faaaaan läga mig är fortfarande trött efter hockyn ;D Nu ska jag kolla fb :D Men vi hörs seeenare babes!!!<3

Tjjooooh!

Publicerad 2011-12-07 17:00:28 i Min Vardag :)

Tjoooh alla glada ;) Har precis duschat och nu dricker jag varm saftglögg :) gooooooott!!
Har typ inget att skriva om jag är så trött så orkar inte tänka och det känns som jag
ska somna framför datan, hähä. Jag hade tre lektioner idag dom två första somna
jag nästan på och idrotten va jag lite seeeeg mot slutet... nu tänkte jag berätta lite
kort om igår när vi va på hockey! :D vi stod i hejaklacken :P gryyymt kul, men
jobbigt att skrika hela tiden det va två personer som ville att alla skulle skrika hela
tiden. Det blev några slagsmål som vaaanligt :D sen var jag tvungen att gå vid
tredje halvleken för att hinna med mitt tåg då stod det 0- 3 till Frölunda... hörde med
en kompis hur det gick för LHC men det gick inte så bra det blev 3-0 till Frölunda så
Frölunda vann!!!! :(:(:((:( buuuuuuuuuuu!!!!! Det va grymt kul!

Detta får duga orkar inte skirva mer och har typ inget att berätta om och nu ska jag
kolla bloggarna jag följer! :D Puss Och Kram Till Er Alla!!!!!!<3

Sitter i skolan ^^)

Publicerad 2011-12-06 14:38:34 i Min Vardag :)

Heeeeej alla underbara! Sitter just  nu i skolan och väntar på att vi ska kolla på hockey :D
LHC mot Frölunda med klassen :P ska bli kul kul!! Kommer skrika på LHC!!! ;)
Sorry att jag inte bloggat på två dagar :P men jag hade inte tid igår, åt middag hos några och vi åkte hem vid halv elva sen va jag tvungen att fixa mig och krypa ner i sängen och sova, skulle liksom upp om 5 timmar det va min sömn i natt och jag kommer hem vid elva idag med tåget så kanske e hemma vid halv tolv :D Senska jag upp  igen :D hehe men slutar kvart över ett :) guuuutt!! Men vi fick ingen sovmorgon!!!!! bläää!!! Är så besviken!!
Åhh, nu har jag inte mer att säga... just det jag ska äta på mc´donals med några innan vi ska til cloetta center och möta dom andra!! D: puuuuuuss och kraaaaaaaaaaam!!!

Blir ingen bild idag heller!

Har även pluggat till ett prov vi ska ha nästa torsdag!! Hatar det prooovet!!
(det är om sex och samlevnad-.-!!!!!!)

Godnatt! <3

Publicerad 2011-12-04 20:22:11 i Min Vardag :)

Tjooooh alla älsklingar!! har precis gjort allt jag skulle utom frukosten jag ska göra sen snart, jag ska gå upp tidiare tror jag så jag kan fixa mig lite extra :D hmm vi får se :D jag är iallafall fräch :D
Föjler en del bloggar som e superbra ;)
 Fast det e en som e bääästa! Det är sagahusberg.blogg.se! :) <3

Yay jag länkade! (har aldrig fattat hur man gör det men nu vet jag och nu kommer jag länka ) :)

Vill ni att jag ska länka några bloggar? :P 

Nu ska jag gå och göra mina mackor tills imorgon :) 

Detta e sista inlägget för ikväll :) 

Det är andra advent idag med! :)

Två ljus kvar! Sen är det JUL!! 
Ned ränningen börjar :D 21 Dagar kvar :D



 

blandade skaker att göra innan jag lägger mig!

Publicerad 2011-12-04 18:57:48 i Min Vardag :)

Heeejsan! Tänkte bara säga lite onödigt skit enligt mig :) men kanske intressant för er ;) (hoppas jag!)
Har precis ätit mat rester sen helgen :) sjukt gooott! Tänkte säga vad jag ska göra innan nio :)
Jag ska göra dessa saker
- Jag ska snart göra min frukost tills imorgon :)
- Jag ska baada, sen smörja in mig med salva :P
- Sen ska jag ta på mys kläder :)
- sen borsta tänderna :D
- Sen hoppas jag att jag kan skriva lite innan jag kryper ner i sängen :P

Jag ska värkligen föörsöka hinna med det :)

Det kommer inte bli så lång men men ;)

ha det så bra så hörs vi snart :)

Nu ska jag baaada :D


Städat!

Publicerad 2011-12-04 15:50:32 i Min Vardag :)

Heeeej alla snyggingar!   Har precis städat klart  hela mitt rum :) jag har dammat överallt och damsugit jätte noga :P Har haft musik på för att få upp tempot och det ät mkt rolihgare att lyssna på musik när men städat :) tkr iaf jag! hähä. Vad har ni gjort idag då? Nu sitter jag och pustar ut och bloggar och lyssnar på radio, men funderar på allt lyssna lite på julradion och sen bara ta det lungt :) och njuta av dagen :) senare blir det mat och jag ska ta ett vaaarmt skööönt bad!
Ha det så bra så hörs vi :D<3

Puss


Dammsugat, men inte våran!




Dammat, men inte den trasan!


Jag är jätte nöjd med mim städning det är så fiint och det luktar gott med ;D

Godmorgon!

Publicerad 2011-12-04 12:55:59 i Min Vardag :)

Tjoooooh! Vaknade vid halv ett :O shiiiit!! Hoppas jag kan sova inatt. Kunde inte somna igår, jag somdade vid tre :O. ojoj! Nu ska jag käka någon macka innan jag döör! sen vet jag inte vad jag ska göra min dag är ju typ förstörd... eftersom jag sov så länge :P Så det kanske inte blir så mkt bloggande!

Men lägger in två bilder på vad jag kopte igår :)d

Ett par vantar :) dom ska va så som dom ser ut på bilden! Skiiiiit sköööna är dom
Blir beroannde av dom hähä:P



Godnatt!

Publicerad 2011-12-04 01:28:36 i Min Vardag :)

Tjenare!! Nu ska jag fixa mig för sängen :) sköönt! Haha just det igår så vakande jag typ vid sex och fick panik att jag hade försovit mig, men kom på att det va lördag så jag gick och la mig igen och sov till elva det va underbart!
Men skulle vilja ha dig här precis nu!!! Hoppas jag får träffa diig snart!!



Godnatt alla underbara så hörv vi lite imorgon :)!


Puuuuuuuuuuuss kraaaaaaaaaaaaaaaam till er alla!


gOdNaTt BlOgGeN!!


åhh vad jag älskar dig! <3 du är mina andertag!!!<3

Tjooooh!

Publicerad 2011-12-04 00:25:24 i Min Vardag :)

Tjoooooooh!  Nu tänkte jag blogga om igår allså den 3/12
Vi satt och snacka lite sen så glodde vi på två filmer, en innan maten och en efter maten med chips och choklad :) MUMS! Vi kollade på Amors baller och någon annan film :P åt jätte god mat :D vildsvin och potatis och inlagd gurkar och super duper good sås!! sen har vi bara suttit vid datan vi kollade på julkarlenden men, sen va vi nere på stan, min kompis hade kopt några fina vantar och jag ville också ha såna så vi gick ner och köpte dom och sen blev det en julklapp till min syster ;) najs!!
Sen kollade vi lite på H&M sen gick vi hem. Sen tog vi massa kort innan hon skulle hem :) Dagen har varit underbar! Vi va sen klockan 12-13 tills 23:30. Nu sitter jag och nördar fb och mobilen så klart, funderar på att spela något spel kanske :D för ingen e så social, hähä kommer väl bara sitta uppe ett tag till är sjukt trött. Så jag kommer väl bara skriva något ointressant än bara ''Godnatt''
Detta va allt för mig denna dag :)

Just det återkommer om det i morgon också men det är REDAN ANDRA Advent!!! :O Tiden gååår fooort, måste snabba mig på med julklpparna ;) har ju en julklapp mindre nu ;P

Puuuuuusss och Kraaaaaaaaam


Två bilder från dagen slänger jag in med :) (orkar inte ladda upp alla och får inte ladda upp precis alla eftersom en del är heeeelt konstiga på ig och min kompis vi va fluuuuuumma jätte mkt (a)<33333

HAHA mobba inte min min! hähä
Bilderna säger mer än tuuuuusen ord!!!<33333

Godmorgon!! :)

Publicerad 2011-12-03 11:47:14 i Min Vardag :)

Godmorgon på er sötisar! Vaknade för en stund sen, gick ner och duschade nu ska jag äta lite frulle :) jag ska va med en kompis idag så det blir inte så mkt bloggande men jag bloggar ikväll någon gång och lägger väl in lite bilder som vi kanske tar :P vi får se! Jag fundrar på om vi ska åka ner till sta och ta lite kort :) hmm får se vad hon säger. Nänä nu ¨måste jag fortsätta att fixa  mig innan hon kommer. Jag ska föna håret sen ska jag platta det och sminka mig lite och en skvätt parfym ;) hähä men ni får ha det så bra så hörs vi ikväll någon gång elr imorgon :D

hoppas ni klarar er utan min bloggning idag! :)


Massa Puuuussar och Kraaaamar till ER!!!!

Slänger in en gammal bild på mig och min kompis som jag ska va med idag! :)



Du är vad du äter!

Publicerad 2011-12-03 00:38:04 i Min Vardag :)

Heeeej! har precis kollat på Du är vad du äter :) najs :P Sen har jag smsat lite men personen somna och nu ska jag också lägga mig! Kollat runt på fb och ska kolla två bloggar innan jag stänger av datorn och kryper ner i min säng utan min älskling:(<3 Hähä!

Så GODNATT på er! Godnatt på min söta älskling! ;) hoppas han skickar ett godmorgon sms ;) eller så skickar jag till han :) hähä får se när han ser och vaknar :P aja puuuuuss&kraaaaaaam.

Hoppasdetblirduochjagnågondag!


Älskar min ÄLSKLING!!!!!!!<33

Moa åkte ut! :(<3

Publicerad 2011-12-02 22:48:02 i Min Vardag :)

Heej alla fiiiina! Kollade på utrösningen moa åkte ut!!!!!!! :( Neeeeeeeeeeeej det skulle vara Amanda... men hon e också bra men ROBIN SKA FAAAAAAAN VINNA!!!!!! KOM IGEN ROBIIIIIN DU STÅR I GLOBEN NÄSTA FREEEEEEEEEEDAG!!!!!!! ALL LYCKA TILL DIG!!!!! PUSS PUSS

MOA MAN KAN INTE BESKRIVA HUR MKT MAN GILLADE DIG, FRÅN FÖRSTA BÖRJAN VISSTE JAG ATT DU SKULLE KOMMA JÄÄÄÄVLIGT LÅÅÅÅÅÅÅNG! DU SKA VA GLAD FÖR ATT DU KOM SÅHÄR LÅNGT MEN VI KOMMER FÅ SE DIIIIG I GLOBEN ELLER UR?! :) OCH HON KOMMER SPELAS PÅ RADION OCH HON KOMMMER FOSRSÖTTA MED MUSKIEN!!! DET HOPPAS JAG!!!!!!! ALLA KÄRLK TILL DIG MOA LIGNELL!!!!!!!<3



MOA MOA MOA MOA MOA MOA MOA MOA MOA MOA MOA MOA MOA MOA MOA MAO!
MOA DU ÄR SÅ BRAAAAAAAAAAAAAAA!!! FAAAAAAAAAAAAAN ATT DU ÅKTE !
DET SKULLE VA DU OCH ROBIN I GLOOOOBEN!!!
pUSS PÅ ER!!<3
KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK TILL MOOOOOOOOA!!!!

Bra dag!

Publicerad 2011-12-02 21:40:11 i Min Vardag :)

Heeeej alla rara!! Har precis ätit, bakpotatis med kött och sås + sallad! (skiiiiitgott!) Kollade lite på idol med :) springer och kollar när Robin sjunger! Han e FAN ta mig bäääääst!! Han måste faaaan få vidare !!!! ;)

Skoldagen: Ganska chill idag. Började kvart över åtta men försov mig. Skulle upp 5:00 men jag vaknade 07
fick paniiik sprang ner och skulle säga till mina foster föräldrar att jag hade försovit mig! Men våran hund blev så glad så jag fick hälsa lite på han, sen gick jag in och sa att jag hade försovit mig och dom sa att det inte va bra, jag skyndade mig upp igen och gjorde mig iordning seg var jag så fick cykla som en galning för att hinna med tåget! Jag hann med tåget åt frukost på tåget och tog det lugnt sov ganska mkt ;) skööönt!! Sen när jag gick till skolan såg jag våran lärare vid rese och sen gick jag vidare och såg en till lärare. ropade på läraren och han vände sig om och gick med mig en bit eftersom vi skulle samma håll, han jobbar på skolan :P Sen gick vi och snacka lite såhär pratde vi.
Han: Heej, hade du sovmorgon idag eller?
Jag:Neej, jag försov mig!
Han: Vad har du för lektion då?
Jag: hmmm.... minnersförlust ?
Han: Estetisk verksamhet?
Jag: jaa det har jag
Han: Den är inställd pga att våran lärares pappa hade dött idag eller inatt.
Jag: Jaha... så den e inställd? :O sen sa jag stackars henne...
Sen stannade han och prata med någon och ´jag skulle gå vidare men jag stannade och pratade med några sen gicj jag till skolan! Kom i på lektionen och fick gå ut och hämta min bok när jag kom in skulle dom precis sluta läsa -.- haha onödigt att hämta allt då! Sen körde vi hetastolen, var helt okej, fattade lite iaf :D
Sen va lektionen slut sen hade vi datakunskap fett kuuuul!! :D lär mig faktiskt någon ny grej varje gång xD hähä!
Sen va deet luuuuunch!!! ;) yay! liiiite gott! Sen hade vi äckel svenska, blöööh, skrev om min helg... läraren ville veta vad jag skulle göra?! :O Det ska hoon skita i!! Men jag va så illa tvungen så jag skrev typ att jag skulle sitta vid datan och käka  godis, sova sen skulle jah typ hitta på något på lördgaen sen tare lugnt på söndag, sen äre måndag igen!! -.- Ska bliii sååå skööööönt med jullov!!!! LÄNGTAR! Då slipper man två korkade lärare yaaaaaaaaaaaaaaay!!!  Slänger in någon bild bara, detta blev ett inlägg men kanske inte så intressant men, just nu lyssnar jag på musik och kollar på idol... just det de sa jag i början men skitsamma ;) Nu ska jag drömma vidare i mina underbara taaaankar med en persooon!! yay! Hare gött så hörs vi senare!! Puuuuuuuuuuuuuss & Kraaaaaaaaaam Till er alla!! <3




BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!!!!!!!<3 Kommer komma så lååångt efter idol :)<3




BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST även att han åkt ut men han kommer komma så låååångt!!!!<333



Feeeeeeeeeett braa!!!!! Hon ska gå vidare till finalen med ROBIN!!!!!<3


Amanda Fondell
Härligt talat tror jag att Amanda Fondell kommer åka ut ikväll, lägger upp en bild på den som åkte ut senare efter utröstningen!

Alla fyra e mina favoriter!!!!!!!!!<3333333333333333333




Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela