Nathalie

En tjej som bloggar om sin vardag och de som händer i livet!

tven

Publicerad 2012-08-29 21:33:00 i Min Vardag :)

sitter och kollar på efterlyst! Hur fan kan va så dusm i huvudet och göra massa dumma saker mot oskyldiga människor!!! så stört!!!!!!!!

nu är det reklam :P sen ska jag fixa mig för sängen sen sova så säger Gödnatt nu :D puss

Hej igen!

Publicerad 2012-08-29 20:13:00 i Min Vardag :)

Hejhej! har inte haft något att skriva om så därför jag inte bloggat!
Skolan e ju om dagarna och jag går ganska länge vissa dagar :(
Idag har jag bara haft tre lektioner och slutade runt ett :) sen har jag lagat mat :) och ätit lite nu på kvällen också, väntar på att klockan ska bli 21:00 så jag kan kolla på efterlyst, sen så ska jag gå och lägga mig :) imorgon slutar jag kvart i tolv :D nice, så ska gå till simhallen och simma ;) plus att jag tränar min rygg då har även cyklat runt massa i linköping så nu hittar jag lite mer saker :P sen kollade jag lite på stan men hittade inget speciellt :D två dagar kvar sen e de helg :D då åker jag hem till min fina familj!
Mrn detta va allt för mig just nu! slänger in ett litet in lägg senare :D
Puss

Söndag

Publicerad 2012-08-19 21:01:00 i Min Vardag :)

Hejsan svejsan! Idag har jag bara slappat och njutit av sista dagen! Solat en bra stund, imorgon blir det skola, första dagen, sen hem och göra massa saker men detta va allt jag hade att säga nu!

Ska bara fixa lite saker sen hoppa ner i sängen! Så ni kan gärna va sociala på kik om ni har :D nillzon heter jag där! :) puss hej leverpastej



Tillbaka!

Publicerad 2012-08-18 01:33:00 i Min Vardag :)

Hejsan! Har inte haft ett piss att skriva om :/ har jag inte nu heller men tänkte endån skriva lite. Sommarlovet har varit bra bara slappat och solat dom dagarna som varit soliga xD varit hos mamma och pappa!
Mamma och vi gjorde lite saker de har jag redan skeivit om då jag va där :P Hos pappa har jag tagit hand om min farmor eller hjälpt henne med att laga mat och gå ut med hunden hon har opererat något i sitt knä som va helt slut. Bara tagit det lugnt och varit på kalas och träffat släkten :P Igår va det aldra sista dagen på mitt sommar lov och nu har jag bara lördag och söndag och några timmar på måndagen för börjar 13:00 då ;) Men skriver när jag har något vettigt att skriva om nu ska jag sova för natten GODNATT! :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela